Sorry, the forums are locked while I handle some maintenance.

 
This Forum is Currently Locked – Access is Read Only
You must be logged in to post Login


Lost Your Password?

Search Forums:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Blog post not going to Twitter

UserPost

5:59 am
September 13, 2011


peter@artisanoption.co.uk

New Member

posts 1

Hi, Just started using your Plugin for a client and been playing around with it. 

It seems that a new post on the blog isn't appearing in twitter even though I've checked the 'SEND POST TO TWITTER' radio button.

 

Any ideas?

11:27 am
September 13, 2011


AaronCampbell

Admin

posts 242

Sorry, this plugin doesn't send posts to Twitter.  You must be confusing it with another plugin.

Upset at my slow responses recently? Please read my explanation.


About the Xavisys Forum

Forum Timezone: America/Phoenix

Most Users Ever Online: 50

Currently Online:
1 Guest

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 3
Forums: 26
Topics: 410
Posts: 1034

Membership:

There are 808 Members
There has been 1 Guest

There are 2 Admins
There is 1 Moderator

Top Posters:

lkmweb@me.com – 9
Brayne – 8
Xarzu – 8
Aaron Fineman – 8
Iain – 8
checox7@yahoo.com – 6

Recent New Members: jane@janeparkinson.com, waimalao@hotmail.com, Raffael, esparkinfo@esparkinfo.com, hgof520@hotmail.com, neunkirchen@gmail.com

Administrators: AaronCampbell (242 Posts), Imported Questions (1 Post)

Moderators: nancy@mequoda.com (0 Posts)